Kommunikationsmedarbejder søges (Studiejob)

Kunne du tænke dig at arbejde med kommunikation i Danmarks nye og måske vigtigste brancheforening for fremtidsorienterede plantebaserede fødevarer?

Plantebranchen søger en studentermedhjælper til 10 timer om ugen, til varetagelse af kommunikation og forefaldende opgaver.

Om stillingen:

Vi har brug for en dygtig studerende, der kan arbejde struktureret og har en skarp pen både på dansk og engelsk, til en lang række kommunikative opgaver.

Dine arbejdsområder vil være betjening af vores sociale medier (primært LinkedIn og Twitter, men også andre platforme), medieovervågning, samt at bistå vores sekretariatschef og medlemschef med forefaldende opgaver, f.eks. udkast til pressemeddelelser, mødebooking, intern kommunikation og lignende.

Om dig:

Vi forestiller os, at du studerer på en videregående uddannelse indenfor humaniora eller samfundsfag og studerer på en relevant kandidatuddannelse. Ideelt set læser du journalistik eller kommunikation, kan formidle både simpelt og komplekst stof og ikke er bange for at tale med både store organisationer og små iværksættere.

Ideelt set forstår du overordnet hvilke politiske dagsordener der rører sig på landbrugs- og fødevareområdet, og har måske endda viden om fødevarebranchen. Det er et stort plus, hvis du trygt kan begå dig i både Infomedia og WordPress, og har erfaring med videoproduktion og billedredigering. Dog er det vigtigste, at du har mod på at sætte den grønne del af fødevarebranchen på dagsordenen.

Som person er du åben og nysgerrig, kreativ og initiativrig, har godt humør og måske en interesse for fødevareområdet.

Om Plantebranchen:

Plantebranchen er Europas største brancheforening for plantebaserede fødevarer. Vi er en brancheorganisation med over 50 medlemmer, der varetager vores medlemmers kommercielle interesser. Du bliver en del af et lille, men engageret team, hvor der er højt til loftet og mulighed for at være kreativ og byde sig til, hvis der er en god idé.

Ansøgning:

Lyder jobbet som noget for dig og vil du bidrage til at løfte Plantebranchens profil, så send en ansøgning til os på: info@plantebranchen.dk inden d.1 April.

Tiltrædelse medio Maj.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til vores kommunikationsmedarbejder, Casper Christiansen på 61333368.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *