Freya Helmersen

Hvem:

Freya studerer en samfundsfaglig bacheloruddannelse på Roskilde Universitet i fagene socialvidenskab og kommunikation. Hun har erfaring med kommunikation, kampagner og workshopfacilitering fra NGO-verden, heriblandt fra Dansk Vegetarisk Forening, Sex & Samfund og Røde Kors.

Hun interesserer sig bredt for kommunikation og formidling samt mennesker, politik, kultur, samfund og psykologi – foruden bæredygtighed og klima, og gerne i samspil med førnævnte. Derudover har hun en kreativ åre der brænder særligt for fotografi!

Freya er født og opvokset på landet i Nordsjælland, men har i dag slået rødder (det ér jo plantefeltet vi arbejder med) i det sydlige Valby.

Hvorfor Plantebranchen:

Freya ser et kæmpe potentiale i branchen, og finder det meget spændende at være en del af rejsen og udviklingen – hver dag byder på noget nyt.

Når man i Plantebranchen kan arbejde i krydsfeltet mellem den grønne dagsorden, politik og kommunikation, så er der faktisk ikke noget sted hun hellere ville være – dyr og natur har desuden en stor plads i hende hjerte, så hun har spist plantebaseret siden 2015. Hun synes det er et kæmpe privilegie og meget værdifuldt at kunne arbejde med noget, som ligger ens hjerte nært.

Ansat:

Juni 2022