Hanegal
Hanegal har været bidt af tanken om et bedre landbrug for natur, dyr og mennesker siden 1980. Udstyret med drømme, madglæde og 20 tønder land, satte de dengang en ny standard for dyrevelfærden og var med til at få den økologiske bølge til at rulle.
Du kender dem måske bedst for vores spegepølser og postejer, men i dag er virksomheden meget mere end det. I dag får de også det plantebaserede køkken til at spire, men opskriften er den samme som altid: økologiske kvalitetsfødevarer og nul brug af tilsætningsstoffer.
Vores fundament er uforandret, men med udviklingen er de også gået ind i debatten om grøn omstilling og de har et konstant ønske om hele tiden at blive bedre. Hanegal ønsker at sætte et fornuftigt aftryk på jorden og de deltager derfor aktivt i samtalen om klima, bæredygtighed m.m.
Det betyder, at når du lægger Hanegal i kurven, så vælger du en økologisk landbrugsproduktion til, der tager hensyn til natur, miljø og dyrevelfærd – hele vejen fra jord til bord.
