Alex Pichardt

Bestyrelsesmedlem hos Plantebranchen

CEO, Micro-Greens Denmark

Hvem:

Alex er uddannet kok og er i dag adm. direktør i Micro-Greens, som han startede i 2019. Micro-Greens er en af Danmarks største indendørs vertikale vækstsystemer, og Alex arbejder dedikeret indenfor CEA (controlled environment agriculture) i hele verden – med alt lige fra cancer research faciliteter til jordbærdyrkning i 10 meters højde!

Alex Pichardt sidder desuden med i Plantebranchens Fagtekniske Udvalg.

Hvorfor Plantebranchen:

Alex hørte fra andre medlemmer af Plantebranchen, at det kunne være et godt netværk for dem at være en del af – det kunne være en fed mulighed, at kunne lave bølger eller ændringer for fremtiden.

Alex mener, at Plantebranchen er vigtig for den grønne omstilling, fordi Plantebranchen kigger på mange forskellige aspekter – lige fra kakaoafgift til algeproduktion til vertikalt landbrug. Uden en spiller som Plantebranchen, kunne Alex være nervøs for hvem der vil repræsentere de plantebaserede fødevarer, fordi der ikke findes andre som på samme måde tager sig af det felt.

Han fortæller, at hvis du har en plantebaseret forretning, eller bare et led af din virksomhed er det, så er der viden, sparring, muligheder og samarbejder at hente hos Plantebranchen. Mange flere end man lige forventer!

I bestyrelsen siden:

2020