PLANTEBRANCHEN LOGO uden lille tekst beige

Nyheder

Bliv holdt opdateret på nyheder fra den grønne fødevarebranche.

Seneste nyt

18 Plantebranchen Aarsdag d. 2. maj Rikkehmikuta

Plantebranchens Årsdag: Stort vækstpotentiale, nye politiske rammer og rejseholdets comeback – nu i grønne klæder

Årsdagen d. 2. maj i Vejle bød på et væld af interessante samtaler om detail, offentlige indkøb og markedet for plantebaserede fødevarer, en fornemmelse af en fælles retning for fødevarebranchen samt nye idéer og projekter, der kan bringe det plantebaserede ud i flere hjørner af Danmark og resten af verden. En tidlig tirsdag morgen tøffede hele sekretariatet til Vejle for…
LÆS VIDERE Plantebranchens Årsdag: Stort vækstpotentiale, nye politiske rammer og rejseholdets comeback – nu i grønne klæder
07

Mød Planteslagterne: Landegrænserne kan ikke holde på plantekød fra Vesterbro

Månedens medlemsportræt er 3 herlige gutter og deres team i virksomheden Planteslagterne. Denne gang rejser sekretariatet ikke så langt ud i verden, fordi vi deler nemlig kontor med dem i kontorfællesskabet Republikken i København. Produktionen er dog ikke til at finde her, ej heller er en stor del af deres varer – de er nemlig ude i de udenlandske kølediske….
LÆS VIDERE Mød Planteslagterne: Landegrænserne kan ikke holde på plantekød fra Vesterbro
04

Mød Tempty Foods: Fødevareinnovation, fremtiden og fart på

Med nye tiltag for kokke og foodservice, masser af bæredygtige ambitioner og en hel masse produktudvikling baseret på alternativ protein findes Tempty Foods. Tre studerende mødte hinanden til et fødevareinnovationskursus på DTU tilbage i 2021 and the rest is history! Stella og Freya fra sekretariatet er taget til Lyngby for at mødes med Ana og Martina fra Tempty Foods. De…
LÆS VIDERE Mød Tempty Foods: Fødevareinnovation, fremtiden og fart på

Vil du vide mere?

Skal vi ringe dig op og fortælle mere om Plantebranchen?