Design uden navn 1
|

Nye medarbejdere i sekretariatet: Velkommen!

Endnu engang er vi så heldige at byde hele fire nye medarbejdere velkommen i Plantebranchen. Mød dem herunder:

Plantebranchen består af en bestyrelse og et sekretariat – hos sidstnævnte er vi nu endnu flere! Det er nemlig en medlemschef/projektleder, to projektmedarbejdere og en praktikant som vi kan tilføje til listen over medarbejdere. Samtidig har vi sendt Julie Donatzsky på barsel, og vi ønsker hende al held og lykke med familien i tiden vi skal undvære hende.

Læs mere om vores nye dygtige medarbejdere her:

Stella Staunstrup – medlemschef og projektleder

Måske er du allerede stødt på Stellas navn på tværs af vores kanaler – Stella startede nemlig i slut januar, og sidder med ansvaret for medlemmer samt vores helt store fokus i år: projektet med fællesspisninger kaldet spisplantersammen.dk. Stella skal have mange hatte på, for at holde styr på hele cirkusset, fordi det går ikke stille for sig i en brancheforening med mange planer. Stella er den helt rigtige kandidat til netop dette, og vi glæder os se hvad året bringer. Læs mere om Stella og hendes baggrund her.

Rikke Mikuta – projektmedarbejder og content creator

Rikke assisterer både Stella med projektet, men også hos Freya i kommunikationsafdelingen. En absolut uundværlig puslespilsbrik i forhold til at få flere tandhjul til at køre som smurt! Rikke er uddannet sociolog og du kan læse mere om hende her.

Nanna Caspersen – projektmedarbejder

Nanna er en gammel kending på kontoret – og hvor er vi glade for at have hende tilbage! I efteråret 2022 var Nanna nemlig praktikant hos Plantebranchen, og nu er hun tiltrådt i stillingen som projektmedarbejder i projektteamet sammen med Stella og Rikke. Læs mere om Nanna her.

Lina Christiansen – praktikant

Vi er så glade for at byde Lina velkommen som Plantebranchens praktikant – det er så dejligt hun vil bruge timer sammen med os henover foråret! Vi glæder os til at lære sammen med og af hende. Læs mere om Lina her.

Du er måske også interesseret i