Extra 1 scaled

Sekretariatet har vokseværk: 2 nye medarbejdere

Henover de sidste par måneder er Plantebranchen blevet to medarbejdere rigere. Først med Freya Helmersen som vores nye kommunikations- og pressemedarbejder, og nu også med Nanna Caspersen som praktikant.

Plantebranchen består af både bestyrelse, medlemmer og sekretariat og hos sidstnævnte er der nu ekstra hænder på kontoret.

Planteglad og kreativ kommunikatør

Freya Helmersen tiltrådte stillingen som kommunikations- og pressemedarbejder pr. 1/6, og overtog derfor stillingen fra Casper Christiansen (som fortsætter som konsulent). Freya har en baggrund inden for kommunikation, marketing og design fra forskellige jobs og internships. Særlig relevant som tidl. frivillig kommunikationsmedarbejder hos Dansk Vegetarisk Forening gennem halvandet år.

Derudover har Freya kreativ erfaring fra en stor personlig interesse inden for fotografi samt fra et ophold på Vallekilde Højskole på faget Design & Maker. Den dag i dag er Freya samfundsfaglig bachelorstuderende ved Roskilde Universet i fagene kommunikation og socialvidenskab.

Jeg elsker at få lov at arbejde med både kommunikation, bæredygtighed og politik. Plantebranchen er simpelthen hjertebarnet af disse felter! Derudover elsker jeg at møde en helt masse spændende mennesker på tværs af branchen: folk er kloge, inspirerende, hjælpsomme og utrolig passionerede.

Freya helmersen, kommunikation og presse

Salgserfaren ernæringsfan

Nanna Caspersen er Plantebranchens praktikant pr. 1/9. Hun er i gang med sin professionsbachelor i sundhed og ernæring, og praktikken hos Plantebranchen er en del af uddannelsesforløbet.

Nanna har en interesse for grøn ernæring, politik og klima. Hun har arbejdet med salg i forskellige brancher i 10 år, men har nu lavet et karriereskifte til madbranchen, fordi hun brænder for at arbejde med at fremme den grønne omstilling.

Hun skal bistå især medlemschefen Julie Donatzsky.

Du er måske også interesseret i