PR foto ny medlemschef i Plantebranchen 1 768x768 1

Ny medlemschef i Plantebranchen

Plantebranchen ansætter Julie Donatzsky-Hansen som medlemschef. Hun begynder i sit nye job den 1. februar 2022 og skal fokusere på det voksende antal medlemmer i Europas største brancheforening for plantebaserede fødevarer. Julie Donatzsky-Hansen har en kandidatgrad fra universitet i Zürich med speciale inden for innovation af føde- og drikkevarer.

Plantebranchen er i løbet af få år vokset til Europas største brancheorganisation på sit felt og har 50 medlemmer. Julie Donatzsky-Hansen skal bl.a. stå i spidsen for at tiltrække endnu flere medlemmer og servicere de eksisterende i tæt samarbejde med sekretariatschef Frederik Madsen.

”Den store tilgang af nye medlemmer i Plantebranchen er et meget godt billede på, hvor meget de plantebaserede fødevarer vokser i udbredelse i disse år. Som brancheorganisation er vi basalt set sat i verden for at gøre verden grønnere gennem fødevarerne. Det kræver, at vi hele tiden vokser både med hensyn til antal medlemmer og aktiviteter. Derfor er vi rigtig glade for at byde Julie Donatzsky-Hansen velkommen som medlemschef,” siger Frederik Madsen.

Yderligere oplysninger:
Frederik Madsen, sekretariatschef Plantebranchen, mail: info@plantebranchen, mobil: 40430250.
Se mere på: www.plantebranchen.dk

Du er måske også interesseret i