Stella Staunstrup

Plantebranchen portraetter 1 edited scaled

Projektleder og medlemschef

stella@plantebranchen.dk
+45 71 79 92 93

Hvem:

Stella Staunstrup er passioneret fødevarenørd, der har en stor interesse for plantebaserede fødevarer og ønsker at være med til at fremme den grønne omstilling.

Hun har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed fra Københavns Professionshøjskole og en kandidat i Fødevareinnovation og Sundhed fra Københavns Universitet. Hun kender til producenternes side, da hun selv har været iværksætter med egen madbod og arbejdet som bager og ølbrygger. Udover det har hun også arbejdet for Forbrugerrådet Tænk i deres Test og Analyseafdeling, hvor hun har været med til at teste fødevareprodukter fra det danske marked. 

Hvorfor Plantebranchen:

Plantebranchen er et sted, hvor man virkelig kan rykke ved den grønne omstilling i fødevareindustrien. Organisationen er med til at skabe et fællesskab for aktører i branchen, som vil skabe et grønnere og mere bæredygtigt fødevaresystem. Ved at være en del af Plantebranchen ser Stella en mulighed for at være med til at bidrage på en måde, der sikrer en fremtid, hvor sunde og bæredygtige fødevarer er tilgængelige for alle.

Ansat

Januar 2023