
- Denne begivenhed er allerede afholdt.
Madværkstedet
11. marts Kl. 9:00 – 12. marts Kl. 17:00
Madværkstedet foregår den 11. og 12. marts i Lokomotivværkstedet i København.
Den 12. marts kan du høre mange spændende oplæg fra Plantebaseret Videnscenters medarbejdere på scenen “Planteriget” – blandt andet kan du høre om hvordan man kan gøre plantebaseret mad på farten mere attraktivt, hvor vores projektmedarbejder Emma også deltager:
- 10.00-10.30: Oplæg v/ Casper Bilton ‘Grønnere sportsernæring til elitesportsfolk, breddeidrætten og fitnessudøveren’
- 11.00-11.30: Oplæg v/ Claire Demontreuil ‘Sådan gør du plantebaseret mad på farten attraktivt’
- 12.00-12.30: Oplæg v/ Adam Kuskner ‘Nudging til grønne valg: Plantebaserede oplevelser til møder og konferencer’
- 13.00-13.30: Oplæg v/ Marie Luja Rasmussen ‘En grønnere fremtid – på uddannelser og i foodservice’
- 14.00-14.30: Oplæg v/ Daniel Barrera Madsen ‘Grøn mad på søndagsturen’
15.00-15.30: Oplæg v/ Tina Beermann ‘Grøn mad til ældre og småtspisende patienter’