Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Matchmaking om plantebaserede produkter i foodservicebranchen

18. januar 2023 @ 10:00 15:00

Turbo Plant og Mærkevareleverandørerne vil gerne invitere til matchmaking onsdag den 18. januar 2022, hvor du kan få inspiration samt blive opdateret på det seneste nye inden for plantebaserede produkter.

Arrangementet er skabt i et samarbejde mellem Mærkevareleverandørerne og Food Innovation House og deres projekt, Turbo Plant, som har til formål at fremme plantebaserede produkter fra små og mellemstore virksomheder.
Plantebaserede produkter skal her forstås som produkter, der kun eller hovedsageligt indeholder vegetabilske ingredienser og/eller produkter der er mere planterige alternativer til eksisterende produkter som fx bøffer, pølser, pålæg og lignende.

Formålet med dagen er at skabe matchtmaking på kryds og tværs mellem små, mellemstore og store producenter af plantebaserede produkter og dem, der køber og/eller anvender produkterne i foodservicebranchen. 

Dagens program vil både byde på spændende indlæg og mulighed for at smage og opleve lækre produkter med dertilhørende gode dialoger.

Innovations Allé 3
Vejle, 7100