Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bæredygtighed & ESG

10. april Kl. 8:30 9:30

Fødevarevirksomheder bliver i stigende grad mødt af krav og forventninger fra kunder og investorer om at arbejde med bæredygtighed. En væsentlig del handler om at kunne dokumentere og opgøre virksomhedens og produkternes bæredygtighed inden for ESG – Environment (miljø og klima etc.), Social (arbejdsforhold etc.) og Governance (virksomhedsadfærd etc.).

Læs mere om ESG her.

På foranledning af Plantebranchens Fagtekniske Udvalg inviterer vi derfor til medlemswebinar om ESG – særligt i detailhandlen med oplæg fra Boston Consulting Group og Salling Group.

Her vil Jeppe Mikkelsen, ESG- og Bæredygtighedsekspert hos Boston Consulting Group, give en kort indflyvning til EU’s CSRD-direktiv (Corporate Sustainability Reporting Directive). Direktivet træder i kraft fra i år for de største virksomheder – men det vil få strategiske konsekvenser for både store og mindre virksomheder, hvilket Jeppe vil belyse.

Bagefter vil Henrik Vinther Olesen, Group Vice President, Communication, Sustainability & Public Affairs hos Salling Group, fortælle om hvordan Salling arbejder med ESG i forhold til sine leverandører og i det daglige arbejde.

Efter de to indlæg, som forventes at vare ca. 20 minutter hver, vil der være lejlighed til at stille spørgsmål.

Vi glæder os til at se jer.

Tilmelding til julie@plantebranchen.dk