Henrik Lund

Bestyrelsesformand hos Plantebranchen

CEO, NATURLI’ FOODS A/S

henrik

Hvem:

Mange kender Henrik Lund som CEO for Naturli’ Foods A/S. Før sit indtog på det plantebaserede marked har Henrik Lund års erfaring fra Royal Greenland, Danæg og Beauvais. Udover sit formandskab hos Plantebranchen er Henrik Lund medlem af GUDP’s bestyrelse.

Hvorfor Plantebranchen:

Henrik Lund er stolt over at stå ved roret for en brancheforening, som på kort tid har formået at etablere sig som Europas største brancheforening for plantebaserede fødevarer og landets ubestridte talerør for plantebaserede virksomheder. Plantebranchen har vist, at brancheforeningen kan slå igennem politisk og levere resultater, og Henrik Lund er begejstret for at fortsætte arbejdet om at fremme markedet for plantebaserede fødevarer med fair vilkår – lovgivningsmæssigt og økonomisk, sammen med foreningens +70 medlemmer.

Hos Naturli’ tror de på, at vi sammen er stærkere som branche, når vi forener kræfterne over for lovgivere, andre interesseorganisationer og samfundet i at skabe et grønnere i morgen med fordele for mennesker og vores klode.

I bestyrelsen siden:

2019

Bestyrelsesformand siden:

2021