Malte Clausen

Næstformand hos Plantebranchen

Partner og Associate Director, Boston Consulting Group

malte

Hvem:

Malte Clausen er partner i Boston Consulting Group (BCG) og næstformand i Plantebranchen. Hans daglige virke er rådgivning af virksomheder i den globale fødevaresektor med særligt fokus på det plantebaserede segment.

Hvorfor Plantebranchen:

Malte Clausen har engageret sig i Plantebranchen for at bringe sin viden om segmentet i spil og bidrage til en positiv udvikling af markedet for de danske producenter. Ligeledes er det meget inspirerende for Malte at møde de mange nye start-ups, som er medlemmer af brancheforeningen. En inspiration som Malte tager med sig, når han interagerer med sine internationale klienter.

De kommercielle aspekter er Malte særlige interesse – navnligt hvordan man kan normalisere de plantebaserede produkter og opnå højere vækstrater. Derfor holder Malte sig tæt opdateret på forskningen fra universitetsverdenen, hvad angår forbrugeradfærd samt virkemidlerne til adfærdsændring.

Den grønne omstilling af fødevaresektoren er stadig kun i sin tidlige fase, men den er uden tvivl på vej. For Malte er det en ære at få mulighed for at bidrage til denne udvikling.

I bestyrelsen siden:

2020

Næstformand siden:

2021