Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

webinar: Fermentering af bælgfrugter og korn

13. september 2023 @ 10:00 11:30

Bliv klogere på hvordan man ved fermentering af bælgfrugter og korn kan skabe nye spændende fødevarer og fødevareingredienser, der understøtter et mere bæredygtigt og planterigt fødevaresystem. På webinaret vil tre eksperter dele viden og inspiration fra fermenteringens verden, og efterfølgende vil der være afsat tid til spørgsmål, debat og input fra deltagerne.

Oplægsholderne på webinaret er tre fermenteringseksperter:
Carlo Nesler, founder af Nesler – Cibo Vivo
Mac Król, founder af Nordic Koji Company
Dennis Sandris Nielsen, Professor, Department of Food Science – KU, og leder af projektet PROFERMENT


Webinaret afholdes som led i EU-projektet DivinFood, der søger at fremme oversete og underudnyttede bælgfrugter og korn i korte og mellemlange fødevareforsyningskæder på tværs af 7 lande.

Du kan læse mere om projektet her: https://divinfood.eu/

OBS: Webinaret vil foregå på engelsk.

Webinaret er gratis og henvender sig til alle, der interesserer sig for, hvordan man kan arbejde med fermentering af bælgfrugter og korn i praksis.