Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

FOOD DAY med 360° fokus på plantebaserede fødevarer

Marmorhallerne Thorvaldsensvej 40, Frederiksberg C

Kom med, når KU SCIENCE inviterer til 360° blik på plantebaserede fødevarer.  Plantebaserede fødevarer kan blive en gamechanger for vores klima, miljø og sundhed, men ingen enkeltaktør kan omstille alene da hele værdikæden fra mark til mund hænger sammen. Derfor samler KU SCIENCE hele værdikæden under ét tag til FOOD DAY. En heldagskonference med spændende forskningsindlæg...

PlantPro Webinar series – “PlantPro punchlines” 3 webinars From

Online

Webinar d.24.2.2023 from 8.30 - 9.15:Time for transition: How the plant-based transition has and will evolve in DenmarkWebinar d.3.3.2023 from 8.30 - 9.15:Beans don´t bite: How to sell legumes to Danes? Webinar d.10.3.2023 from 8.30 - 9.15:Side-stream superstars: Climate effect and consumer perception of upcycled food

Webinar: Nysgerrig på medlemskab i Plantebranchen?

Online

...Så kom med til vores webinar med vores medlemschef, hvor du bliver introduceret til vores arbejde, muligheder for din virksomhed og generelt om medlemskab hos Europas største brancheforening for plantebaserede fødevarer; Plantebranchen. Vi har en enkelt eller få virksomheder pr. webinar, så der kan tages specifikt udgangspunkt i muligheden for medlemskabet mellem dig og os....

Madværkstedet: Fødevarebranchens faglige mødested

Lokomotivværkstedet OTTO BUSSES VEJ 5A, Københavns SV

Madværkstedet er fødevarebranchens faglige mødested i hjertet af København, og er samtidig beslægtet til Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, som afholdes i MCH Messecenter Herning i lige år.Madværkstedet er en eventbaseret messe, hvor de besøgende kan opleve, arbejde med og deltage i forskellige events med udstillernes produkter som omdrejningspunkt.

Plant2Food kick-off

Kragerup Gods Kragerupgårdsvej 33, 4291, Danmark

Researchers from universities and the food industry are joining forces to help each other accelerate the transition to a more plant-based human diet. We call this intersectoral project Plant2Food.   Plant2Food’s mission is to accelerate the transition to a more plant-based diet. We aim to do this by creating the knowledge foundations for developing new nutritious,...

Global Foodture: Online Thematic Workshop: Plant-based and alternative proteins, new ingredients: source of innovation

Online

Theme: Alternative proteins Alternative proteins represent not only an ideal answer to main global food challenges such as nutrition, health, climate change, biodiversity, sustainability, and food security but also offer a huge potential of development. During this online masterclass, European and Asian SMEs will showcase innovative solutions applied to food industry. From valorisation of food microalgae and legumes, to the potential of...

Idaxfrej: Fødevarer for fremtiden

IDA Conference Kalvebod Brygge 31-33, København V, Danmark

Til Fødevarer for fremtiden får du overblik over den grønne omstilling i fødevaresektoren.Konferencen sætter fokus på bæredygtighed på tværs af fødevarekæden, og der vil blive lagt op til diskussioner af udfordringer og løsninger - helt fra produktion til forbruger Du får overblik over arbejdet med grøn omstilling i den danske fødevarekæde på tværs af sektoren,...

Plantebranchens Årsdag

Food Innovation House Lysholt Allé 3, Vejle

Vi holder årsdag tirsdag den 2. maj hos Food Innovation House i Vejle. Det bliver en fest i planternes tegn, og vi glæder os til at se dig. Udover medlemmerne inviterer vi bredt i forhold til vores netværk af embedsværk, kunder og leverandører, NGO'ere og du er velkommen! Programmet er: Kl. 09.30 Generalforsamling kun for...

Tang-workshop

Cafe Nicolai Vester Alle 8A, Aarhus C

Arbejder du i et professionelt køkken? Og vil du gerne have en gratis opkvalificering til at lave mad med tang? 🌊 Så har vi et event til dig! I Tænketanken Frej afholder vi en mini-workshop for professionelle køkkener, som skal afsøge mulighederne for tang som et bæredygtigt og smagfuldt indslag på jeres menukort. Vores indtryk er,...

Fællesspisning: Ølmiddag og quiz til beer week

Folkehuset Absalon Sønder Blvd. 73, København V

Den 9. maj gæster vi Folkehuset Absalon i København, hvor vores store fællesspisningsprojekt lægger vejen forbi. Gæsterne skal over et økologisk, plantebaseret måltid og en sjov quiz lære om øllets historie, skabe nye madminder og komme med bagom produktionen af øl for at blive klogere på upcycling. Vi er særlig stolte af og spændte på Agrains deltagelse, fordi...

Fællesspisning – Spis planter sammen: ledreborg livsstilsdage

Faglige fællesspisninger i hele landet som led i andre folkelige begivenheder – kulturnætter, festivaler, markeder og forsamlingshuse. Alle fællesspisningerne kan findes på projektets hjemmeside: www.spisplantersammen.dk Sammen med en eller flere planteproducenter tager vi udgangspunkt i måltidsformatet og et bestemt tema og faciliterer oplæg, debatter og samtaler om bordet. Om projektet Projektet Spis planter sammen: Til bords...